Individualni coaching

Ali imate problem, za katerega ne vidite rešitve? 

Ali se okoli vas dogajajo spremembe, na katere se težko prilagajate? 

Ali želite razviti svoje potenciale?

Coaching proces

  • Coaching proces načrtuje vsak coach z vsakim klientom posebej.
  • Trajanje posameznega srečanja je med 45 in 90 minut, celoten proces pa lahko obsega toliko srečanj, kolikor je potrebno za uresničitev ciljev coaching procesa.
  • V nekaterih primerih zadostuje eno srečanje, običajno pa coaching proces traja 5 – 10 srečanj.
  • Naši coachi imajo različne pristope in tudi deloma tudi različna teoretična izhodišča (in licence), zato je najbolje, da najdete tistega, ki bo za vas in cilje, ki jih želite doseči, najprimernejši.
Coaching je interaktivni proces, ki pomaga posameznikom v hitrejšem razvoju, pospešuje učenje in pripelje do želenih rezultatov. Coach spremlja posameznika v raziskovanju, reševanju problemov in učenju s primernimi vprašanji in izzivi. Klientu ponuja povratno informacijo ter svoj pristop vedno prilagaja, da klient kar najhitreje doseže svoje cilje. Coaching izhaja iz predpostavke, da vsak posameznik že ima vse vire, ki jih potrebuje, coach pa mu lahko pomaga, da jih ozavesti in uporabi.

Naša izhodišča

Nevrolingvistično programiranje (NLP) je model komunikacije, pridobljen z modeliranjem uspešnih in učinkovitih komunikacijskih tehnik in orodij, ki jih uporabljajo tisti, ki so v komunikaciji zares odlični. Osredotoča se na spreminjanje lastnih neželenih vzorcev vedenja, čustev in omejujočih prepričanj.

Transakcijska analiza (TA) je teorija osebnosti in sistematična psihoterapija za osebnostno rast in spremembo. Razen teorije osebnosti je TA tudi teorija komunikacije, teorija razvoja otroka in teorija psihopatologije. TA je močno orodje v managemetu in komunikacijskem treningu ter organizacijski analizi. TA je uporabna povsod, kjer je potrebno razumevanje posameznikov, odnosov in komunikacije.

Dare to Lead™, Daring Way™ in Rising Strong™ so izobraževalni in coaching programi, ki temeljijo na dolgoletnem raziskovanju ameriške znanstvenice dr. Brené Brown. Osnova za spremembo je pogum, da presežemo lažne lahke in hitre rešitve in ustvarimo empatično okolje, v katerem lahko upravljamo z lastno ranljivostjo in neprijetnimi čustvi ter dosežemo svoj polni ustvarjalni potencial. Dare to Lead se osredotoča na vodstvene kompetence, Daring Way na krepitev osebnega poguma in Rising Strong na umetnost pobiranja po padcih in težkih preizkušnjah.

Psihodrama je oblika psihoterapije, v kateri lahko klient svoj proces spremembe udejanji že v samem coaching srečanju. Psihodramske metode so izjemno učinkovite predvsem takrat, ko je samo z razmišljanjem in analizo težko priti do bistva. Omogoča nam oživljanje in podoživljanje in s tem takojšnjo transformacijo misli, čustev in vedenja.

Logosinteza je oblika psihoterapije, ki temelji na uporabi jezika in besed za spreminjanje naše psihološke realnosti. Uporabljamo jo lahko za osvobajanje od nefunkcionalnih prepričanj in omejujočih življenjskih izkušenj, ki nam onemogočajo živeti tako, kot si želimo.

Želim ponudbo

Več informacij?

Želite več informacij ali pridobiti ponudbo za izvedbo v vašem podjetju?

Zahvaljujemo se vam za vaše povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času
Oops! Nekaj je narobe.
kontakt