Individualni coaching

Ali imate problem, za katerega ne vidite rešitve? 

 

Ali se okoli vas dogajajo spremembe, na katere se težko prilagajate? 

 

Ali želite razviti svoje potenciale?

 

Coaching proces

  • Coaching proces načrtuje vsak coach z vsakim klientom posebej.
  • Trajanje posameznega srečanja je med 45 in 90 minut, celoten proces pa lahko obsega toliko srečanj, kolikor je potrebno za uresničitev ciljev coaching procesa.
  • V nekaterih primerih zadostuje eno srečanje, običajno pa coaching proces traja 5 – 10 srečanj.
  • Naši coachi imajo različne pristope in tudi deloma tudi različna teoretična izhodišča (in licence), zato je najbolje, da najdete tistega, ki bo za vas in cilje, ki jih želite doseči, najprimernejši.

 

Coaching je interaktivni proces, ki pomaga posameznikom v hitrejšem razvoju, pospešuje učenje in pripelje do želenih rezultatov. Coach spremlja posameznika v raziskovanju, reševanju problemov in učenju s primernimi vprašanji in izzivi. Klientu ponuja povratno informacijo ter svoj pristop vedno prilagaja, da klient kar najhitreje doseže svoje cilje. Coaching izhaja iz predpostavke, da vsak posameznik že ima vse vire, ki jih potrebuje, coach pa mu lahko pomaga, da jih ozavesti in uporabi.

 

Naša izhodišča

Transakcijska analiza (TA) je teorija osebnosti in sistematična psihoterapija za osebnostno rast in spremembo. Razen teorije osebnosti je TA tudi teorija komunikacije, teorija razvoja otroka in teorija psihopatologije. TA je močno orodje v managemetu in komunikacijskem treningu ter organizacijski analizi. TA je uporabna povsod, kjer je potrebno razumevanje posameznikov, odnosov in komunikacije.

 

Logosinteza je oblika psihoterapije, ki temelji na uporabi jezika in besed za spreminjanje naše psihološke realnosti. Uporabljamo jo lahko za osvobajanje od nefunkcionalnih prepričanj in omejujočih življenjskih izkušenj, ki nam onemogočajo živeti tako, kot si želimo.

 

Nevrolingvistično programiranje (NLP) je model komunikacije, pridobljen z modeliranjem uspešnih in učinkovitih komunikacijskih tehnik in orodij, ki jih uporabljajo tisti, ki so v komunikaciji zares odlični. Osredotoča se na spreminjanje lastnih neželenih vzorcev vedenja, čustev in omejujočih prepričanj.

 

 

Želim ponudbo  

Več informacij?

Želite več informacij ali pridobiti ponudbo za izvedbo v vašem podjetju?

Potrjujem, da sem seznanjen/a s svojimi pravicami, obrazloženimi v izjavi o zasebnosti.
Prepišite besedilo iz slike v spodnje polje.
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?