Kadrovanje in kadrovski postopki

»Izmed prijavljenih kandidatov si želim izbrati novega sodelavca, ki se bo brez težav vključil na delovno mesto, ki ga ponujam, bo podjetju zvest in bo v njem videl priložnost za svojo rast in razvoj. Kako najdem tega človeka?«

Kadrovanje in kadrovski postopki

Ker je iskanje in vlaganje v kadre en od temeljev dobrega in trajnostnega poslovanja vsake organizacije, podjetjem nudimo celotne rešitve pri iskanju novih in prepoznavanju potencialov v že zaposlenih kadrih.

Na področju kadrovanja ponujamo delno ali celovito storitev:

  1. Pri delni storitvi se vključimo, ko v podjetju že sami naredite ožji izbor ustreznih kandidatov. Na osnovi psihološkega testiranja kandidatov pa vam potem svetujemo, kateri je najprimernejši za razpisano delovno mesto.
  2. Pri celoviti storitvi se lahko vključimo že pri kreiranju kadrovskega oglasa, potem pa postopek v celoti izpeljemo sami. Pregledamo vse prošnje, naredimo informativne razgovore, testiramo kandidate, ki so prišli v ožji izbor ter vam predlagamo in svetujemo pri odločitvi o izbiri najprimernejšega kandidata.

Pri izbiranju kadrov, v sodelovanju z našimi strokovnjaki, se boste izognili najpogostejšim napakam, ki lahko privedejo do napačnega izbora. To so: izbiranje po všečnosti, izbiranje po podobnosti, zaključevanje o osebnostnih lastnostih kandidata na podlagi prvega vtisa, izbiranje brez predvidevanja skladnosti med obstoječim delovnim timom in novim kandidatom.

Več informacij?

Želite več informacij ali pridobiti ponudbo za izvedbo v vašem podjetju?

Zahvaljujemo se vam za vaše povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času
Oops! Nekaj je narobe.
kontakt