Mentorstvo in uvajanje novozaposlenih

Z zaposlitvijo ustreznega kandidata smo delo z novim zaposlenim šele pričeli. V obdobju uvajanja so novi zaposleni manj učinkoviti, saj se intenzivno ukvarjajo s prilagajanjem vaši organizacijski kulturi in spoznavanjem sodelavcev. To obdobje lahko skrajšamo z ustreznim učinkovitim sistemom uvajanja. Navadno zajema organizirano obliko intenzivnega spoznavanja organizacije, ki jo v srednjih in večjih podjetjih organizirajo za več novih zaposlenih skupaj, ali pa uvajanje poteka kot individualni program intenzivnega usposabljanja.

Sistem uvajanja novozaposlenih lahko kombiniramo tudi z mentorskim sistemom, ki zagotavlja kontinuirano usposabljanje že zaposlenih. Mentorstvo lahko uporabimo kot enega od načinov vzgajanja naslednikov ključnih zaposlenih, kot obliko usposabljanja ali povečevanja fleksibilnosti zaposlenih za obvladovanje širšega spektra del znotraj organizacije.

 

Izkoristite bogat potencial svojih zaposlenih in dajte nov zagon internemu prenosu znanja!

Naši svetovalci bodo skupaj z vami izdelali vašim potrebam prilagojen sistem uvajanja novo zaposlenih ali mentorstva. Skupaj bomo izdelali tudi program usposabljanja mentorjev oziroma izvajalcev internega uvajanja novih zaposlenih.

Vprašajte nas

Več informacij?

Želite več informacij ali pridobiti ponudbo za izvedbo v vašem podjetju?

Zahvaljujemo se vam za vaše povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času
Oops! Nekaj je narobe.
kontakt