Psihološko testiranje

»Svoje zaposlene želim spoznati dovolj dobro, da njihovo okolje lahko podrobno prilagodim njihovim željam in potencialom.
Prav tako si želim izbrati psihološko najprimernejšega kandidata za delovno mesto, ki ga ponujam. Kako se naj tega lotim najbolj učinkovito?«

Psihološko testiranje

S pomočjo znanstveno podkrepljenega, temeljitega in visoko zanesljivega psihološkega testiranja vam ponujamo vpogled v psihološko delovanje vaših zaposlenih in tudi kandidatov, ki bi želeli to postati. Na podlagi podatkov in našega svetovanja se nato z zanesljivostjo odločite za najboljše možne rešitve bodisi v spreminjanju notranje ureditve podjetja ali sprejemanju novih kadrovskih okrepitev.

Vsak postopek psihološkega testiranja lahko v visoki meri prilagodimo vašim potrebam in željam.

Ker verjamemo, da kakovostno prepoznavanje človeških lastnosti zahteva individualen, človeški pristop, podjetjem nudimo širok nabor različnih psiholoških testov in postopkov prepoznavanja psiholoških lastnosti ljudi.

Okvirna storitev vsebuje:

  • teste osebnostnih lastnosti,
  • teste osebnih in poklicnih vrednot,
  • načinov pristopanja k reševanju problemov,
  • globinski osebnostni preizkus.

Na osnovi pridobljenih podatkov nato izvedemo strukturirani psihološki intervju.

Po izvedenem testiranju vam izkušeni strokovnjaki svetujemo ob najboljši izbiri ljudi in pravih delovnih mest zanje.

Poglobljen psihološki selekcijski postopek omogoča optimalen izbor novih zaposlenih, ki so najbolj sposobni za posamezno delovno mesto in se ustrezno vključijo v delovno okolje in v kulturo podjetja.

Celotno psihološko testiranje z veseljem izvajamo tudi za zasebne naročnike bodisi v okviru kariernega svetovanjacoachinga ali samo, ker bi si želeli vedeti več o svojem psihološkem delovanju.

Več informacij?

Želite več informacij ali pridobiti ponudbo za izvedbo v vašem podjetju?

Zahvaljujemo se vam za vaše povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času
Oops! Nekaj je narobe.
kontakt