Ekipa

Nikolaj Mejaš

Nikolaj Mejaš

univ. dipl. psih.

Direktor

+386 1 500 10 80

nikolaj.mejas@okconsulting.si

Po poklicu je univerzitetni diplomirani psiholog in je soustanovitelj ter direktor podjetja O. K. Consulting. Nikolaj je strokovnjak na področju svetovanja, izobraževanja, coachinga in treniranja na različnih področjih poslovne psihologije, največ iz vodenja in prodaje. Njegovo strokovno delo temelji na transakcijski analizi, kognitivni psihologiji, behavioralni psihologiji in na nevro-lingvističnem programiranju.

 

Njegov hobi je streljanje na glinaste golobe. Je vodja slovenske reprezentance v disciplini TRAP. Je eden redkih na svetu, ki imajo mednarodno A trenersko licenco s področja strelstva za puško šibrenico (disciplina TRAP), ki jo je pridobil v januarju 2004 na Finskem pri Mednarodni strelski športni zvezi (International Shooting Sport Federation).

Željko Ćurić

Željko Ćurić

dr. med.

Direktor

+386 1 500 10 80

zeljko.curic@okconsulting.si

Linkedin

Po poklicu je zdravnik in je soustanovitelj ter direktor projektov podjetja O. K. Consulting. V letu 1993 se je iz Dubrovnika preselil v Ljubljano. Specializiran je za delo na področju svetovanja, izobraževanja, treninga in klinične psihoterapije. Njegovo delovno področje obsega izobraževanja, usposabljanja in treninge na področju poslovne in športne psihologije ter individualna in skupinska svetovanja na poslovnem in osebnem področju.

 

Željko je tudi učitelj in trener pripadnikov specialne enote in častnikov slovenske policije ter pogajalske enote za teroristične situacije ter situacije ob reševanju talcev.

Saša Bezek Mejaš

Saša Bezek Mejaš

univ. dipl. psih.

Prokuristka

+386 41 736 347

sasa.mejas@okconsulting.si

Linkedin

Ključna področja njenega dela so strategija prodaje in promocije ter izvedba raziskav s področja vodenja, organizacijske kulture, zadovoljstva in zavzetosti zaposlenih kakor tudi raziskave zadovoljstva uporabnikov storitev in izdelkov ter vrednosti blagovnih znamk in izdelkov. Ima bogate praktične izkušnje s področja trženja, promocije in odnosov z javnostmi. Delovala je v podjetjih Iskra, Lek, Ilirija in Podjetnik.

 

Saša občasno sodeluje tudi pri izvedbah team building dogodkov in izvaja raziskave organizacijske klime v podjetjih.

Sandi Kofol

Sandi Kofol

univ. dipl. psih.

Predavatelj in psihoterapevt

+386 41 975 195

sandi.kofol@okconsulting.si

Linkedin

Po izobrazbi je univerzitetni diplomirani psiholog z več kot desetletnimi izkušnjami na področju individualnega svetovanja in izvajanja izobraževalnih delavnic. Dve leti je preizkušal tudi veščine vodenja v praksi kot vodja v večjem slovenskem avtomobilskem podjetju. Stres in emocionalna inteligentnost sta njegovi priljubljeni področji dela in raziskovanja.

 

Odlikuje ga analitičen um in prodorna izvedba usposabljanj in treningov na področju poslovne psihologije. Dela tudi na področju osebne rasti in partnerskega svetovanja. Njegova strast je obiskovanje savn, na športnem področju pa je član Balinarske zveze Slovenije.

Timotej Strnad

Timotej Strnad

mag. psih.

Psihodiagnostik in coach

+386 51 441 590

tim.strnad@okconsulting.si

Linkedin

Med študijem se je Timotej v okviru študijske prakse priključil ekipi O. K. Consultinga ter hitro prevzel vlogo psihodiagnostika in psihološkega svetovalca. Načrtuje in izvaja psihodiagnostična testiranja, različne kadrovske postopke in karierna svetovanja. Izvaja izobraževanja s področja kadrovske selekcije, izboljševanja možnosti zaposlitve in karierne orientacije. Timotej se že več let izobražuje na področju transkacijske analize pri svetovno znanem zdravniku dr. Zoranu Milivojeviću.

 

Timotej je svojo karierno pot pri štirinajstih letih začel v Narodnem Domu v Mariboru, najprej kot fizični delavec in odrski pomočnik na Festivalu Lent, nato kot član organizacijskega odbora festivala, v katerem je sodeloval dobrih 15 let. Zaradi svojega ozadja v organizaciji in pogostega obiskovanja največjih svetovnih festivalov, je prvo redno delo pridobil v oglaševalskem podjetju Pristop, kjer je eno leto kot asistent sodeloval v ekipi Black Pony. Ker mu je študij psihologije zaradi prisilne prisotnosti na vajah in predavanjih zavzel preveč časa, je delo v redni organizaciji dogodkov opustil.

 

Timotej pogosto nasprotuje neučinkovitosti v rigidnih sistemih.

Anja Poznič

Anja Poznič

mag. psih.

Strokovna sodelavka in raziskovalka

+386 31 224 814

anja.poznic@okconsulting.si

Linkedin

Anja je mlada magistrica psihologije. Na podjetju smo jo spoznali že jeseni 2015 kot praktikantko, kot redna sodelavka pa se nam je pridružila v začetku leta 2019. Anja izvaja psihološka testiranja in raziskave, ukvarja se z oblikovanjem kompetenčnih profilov, sooblikovanjem vsebin izobraževanj ter urejanjem gradiv za udeležence izobraževanj. Prav tako skrbi za naša socialna omrežja in promocijo storitev podjetja.

 

Anja je nenehno na lovu za novimi informacijami in idejami. Z zanimanjem prebira strokovne knjige in članke, se uči preko spletnih platform, se udeležuje izobraževanj ter deli sveža spoznanja s sodelavci in drugimi. 2 leti in pol je zaradi moževe službe živela v Indiji, kjer je aktivno delovala v društvu žensk iz tujine (Overseas Women's Club of Bangalore). Pri svojem delu in zasebno prepoznava potenciale ljudi in jih spodbuja pri razvijanju teh. Izobražuje se na področju transakcijske analize.

Več informacij?

Želite več informacij ali pridobiti ponudbo za izvedbo v vašem podjetju?

Potrjujem, da sem seznanjen/a s svojimi pravicami, obrazloženimi v izjavi o zasebnosti.
Prepišite besedilo iz slike v spodnje polje.
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?