Kdo je OKC

O nas

Za slehernega zaposlenega v podjetju, še posebej za vodje, je ključnega pomena obvladovanje mehkih veščin. Pogosto v strokovnem poglabljanju pozabimo na delo, ki je povezano z izboljševanjem vodenja ljudi, komunikacije, reševanja konfliktov, pogajanj in sprejemanja odločitev. Svojim poslovnim partnerjem nudimo rešitve po meri na področju izbire in razvoja kadrov, iskanja potencialov, razvoja organizacije, večanja kompetenc vodenja ljudi, rešujemo tudi probleme, s katerimi se soočajo v svoji organizaciji.

Že več kot 20 let identificiramo, svetujemo ter izobražujemo kadre tako, da postanejo še boljši vodje in sodelavci, povečujejo odličnost v komunikaciji, medosebnih odnosih, izboljšajo svoje prodajne veščine, delujejo bolj povezano v skupinah, izboljšajo timsko delovanje in s tem prispevajo k bolj učinkoviti organizaciji in uresničevanju njenih ciljev.

Smo podjetje organizacijskih psihologov, ki drugim podjetjem s svetovanjem in psihološkimi storitvami prispevamo k razvoju in rešujemo probleme, povezane s človeškimi viri.

Probleme rešujemo na nivoju posameznikov, timov in organizacije. Trudimo se vzpostaviti človeški stik v svetu vedno pogostejše osamitve in izolacije.

Trenutno je naša ekipa sestavljena iz petih psihologov in enega zdravnika.

Smo člani Gospodarske zbornice Slovenije in v njej Zbornice poslovno storitvenih dejavnosti - ZPSD. Zbornica je kot član FEACO (Federation Européenne des Associations de Conseils enOrganisation – Evropska zveza nacionalnih združenj svetovalnih organizacij v managementu) organizirana v skladu z načeli in pravili evropske federacije.

 

Kontakt

O. K. Consulting, družba za izobraževanje in transformacijski management d.o.o.

Celovška cesta 291, 1000 Ljubljana

Kontakt: Saša Bezek Mejaš, +386 (0)41 736 347

E-pošta: okconsulting@okconsulting.si

ID za DDV: SI74591355

Matična številka: 1363085000

Lokacija

Celovška cesta 291, 1000 Ljubljana

faq

Več informacij?

Želite več informacij ali pridobiti ponudbo za izvedbo v vašem podjetju?

Zahvaljujemo se vam za vaše povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času
Oops! Nekaj je narobe.
kontakt

Izjave

Predavatelj ne podaja receptov, prikaže pa možnosti, kako izbrati pravo pot, kar prepusti posamezniku.

doc. dr. Tonka Poplas Susič
Strokovna vodja ZD
Zdravstveni dom Ljubljana

Sandija Kofola odlikuje strokovnost, sposobnost ”aktivacije” udeležencev ter humor, ki je sprostil ozračje v katerem je potekalo izobraževanje.

Nataša Plemenitaš
Direktorica kadrovske službe
Pro plus

Pri udeležencih je predavatelju uspelo prek timske naloge ozavestiti njihove lastne stile vodenja, sprejemanje drugačnosti sodelavcev v timu in pomembnost sodelovanja.

Tanja Kavran
Izvršna direktorica
Društvo za marketing Slovenije

Predavatelj svoje strokovno znanje uspešno prenaša v rešitev problema z usmerjanjem sogovornika do novih spoznanj ali rešitvev.

Bojan Vernig
Generalni direktor
TPV Johnson controls

Individualen coaching za izboljšanje veščin poslovnega komuniciranja.

Danilo Križe
Vodja prodaje za Slovenijo in Avstrijo
Pfeifer & Langen d.o.o.