Želim ponudbo

Ekipa

Ekipa

Nikolaj Mejaš
univ. dipl. psih.
Direktor
+386 1 500 10 80
nikolaj.mejas@okconsulting.si

Po poklicu je univerzitetni diplomirani psiholog in je soustanovitelj ter direktor podjetja O. K. Consulting. Nikolaj je strokovnjak na področju svetovanja, izobraževanja, coachinga in treniranja na različnih področjih poslovne psihologije, največ iz vodenja in prodaje. Njegovo strokovno delo temelji na transakcijski analizi, kognitivni psihologiji, behavioralni psihologiji in na nevro-lingvističnem programiranju.

Njegov hobi je streljanje na glinaste golobe. Je vodja slovenske reprezentance v disciplini TRAP. Je eden redkih na svetu, ki imajo mednarodno A trenersko licenco s področja strelstva za puško šibrenico (disciplina TRAP), ki jo je pridobil v januarju 2004 na Finskem pri Mednarodni strelski športni zvezi (International Shooting Sport Federation).

Po poklicu je zdravnik in je soustanovitelj ter direktor projektov podjetja O. K. Consulting. V letu 1993 se je iz Dubrovnika preselil v Ljubljano. Specializiran je za delo na področju svetovanja, izobraževanja, treninga in klinične psihoterapije. Njegovo delovno področje obsega izobraževanja, usposabljanja in treninge na področju poslovne in športne psihologije ter individualna in skupinska svetovanja na poslovnem in osebnem področju.

Željko je tudi učitelj in trener pripadnikov specialne enote in častnikov slovenske policije ter pogajalske enote za teroristične situacije ter situacije ob reševanju talcev.

Saša Bezek Mejaš
univ. dipl. psih.
Prokuristka
+386 41  736 347​
sasa.mejas@okconsulting.si

Ključna področja njenega dela so strategija prodaje in promocije ter izvedba raziskav s področja vodenja, organizacijske kulture, zadovoljstva in zavzetosti zaposlenih kakor tudi raziskave zadovoljstva uporabnikov storitev in izdelkov ter vrednosti blagovnih znamk in izdelkov. Ima bogate praktične izkušnje s področja trženja, promocije in odnosov z javnostmi. Delovala je v podjetjih Iskra, Lek, Ilirija in Podjetnik.

Saša občasno sodeluje tudi pri izvedbah team building dogodkov in izvaja raziskave organizacijske klime v podjetjih.

Sandi Kofol
univ. dipl. psih.
Predavatelj in psihoterapevt
+386 41 975 195
sandi.kofol@okconsulting.si

Po izobrazbi je univerzitetni diplomirani psiholog z več kot desetletnimi izkušnjami na področju individualnega svetovanja in izvajanja izobraževalnih delavnic. Dve leti je preizkušal tudi veščine vodenja v praksi kot vodja v večjem slovenskem avtomobilskem podjetju. Stres in emocionalna inteligentnost sta njegovi priljubljeni področji dela in raziskovanja.

Odlikuje ga analitičen um in prodorna izvedba usposabljanj in treningov na področju poslovne psihologije. Dela tudi na področju osebne rasti in partnerskega svetovanja. Njegova strast je obiskovanje savn, na športnem področju pa je član Balinarske zveze Slovenije.

Timotej Strnad
mag. psih.
Psihodiagnostik in coach
+386 51 441 590
tim.strnad@okconsulting.si

Med študijem se je Timotej v okviru študijske prakse priključil ekipi O. K. Consultinga ter hitro prevzel vlogo psihodiagnostika in psihološkega svetovalca. Načrtuje in izvaja psihodiagnostična testiranja, različne kadrovske postopke in karierna svetovanja. Izvaja izobraževanja s področja kadrovske selekcije, izboljševanja možnosti zaposlitve in karierne orientacije. Timotej se že več let izobražuje na področju transkacijske analize pri svetovno znanem zdravniku dr. Zoranu Milivojeviću.

Timotej je svojo karierno pot pri štirinajstih letih začel v Narodnem Domu v Mariboru, najprej kot fizični delavec in odrski pomočnik na Festivalu Lent, nato kot član organizacijskega odbora festivala, v katerem je sodeloval dobrih 15 let. Zaradi svojega ozadja v organizaciji in pogostega obiskovanja največjih svetovnih festivalov, je prvo redno delo pridobil v oglaševalskem podjetju Pristop, kjer je eno leto kot asistent sodeloval v ekipi Black Pony. Ker mu je študij psihologije zaradi prisilne prisotnosti na vajah in predavanjih zavzel preveč časa, je delo v redni organizaciji dogodkov opustil.

Timotej pogosto nasprotuje neučinkovitosti v rigidnih sistemih.

Anja Poznič
mag. psih.
Strokovna sodelavka in raziskovalka
+386 31 224 814
anja.poznic@okconsulting.si

Anja je mlada magistrica psihologije. Na podjetju smo jo spoznali že jeseni 2015 kot praktikantko, kot redna sodelavka pa se nam je pridružila v začetku leta 2019. Anja izvaja psihološka testiranja in raziskave, ukvarja se z oblikovanjem kompetenčnih profilov, sooblikovanjem vsebin izobraževanj ter urejanjem gradiv za udeležence izobraževanj. Prav tako skrbi za naša socialna omrežja in promocijo storitev podjetja.

Anja je nenehno na lovu za novimi informacijami in idejami. Z zanimanjem prebira strokovne knjige in članke, se uči preko spletnih platform, se udeležuje izobraževanj ter deli sveža spoznanja s sodelavci in drugimi. 2 leti in pol je zaradi moževe službe živela v Indiji, kjer je aktivno delovala v društvu žensk iz tujine (Overseas Women's Club of Bangalore). Pri svojem delu in zasebno prepoznava potenciale ljudi in jih spodbuja pri razvijanju teh. Izobražuje se na področju transakcijske analize.

faq

Več informacij?

Želite več informacij ali pridobiti ponudbo za izvedbo v vašem podjetju?

Zahvaljujemo se vam za vaše povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času
Oops! Nekaj je narobe.
kontakt

Izjave

Predavatelj ne podaja receptov, prikaže pa možnosti, kako izbrati pravo pot, kar prepusti posamezniku.

doc. dr. Tonka Poplas Susič
Strokovna vodja ZD
Zdravstveni dom Ljubljana

Sandija Kofola odlikuje strokovnost, sposobnost ”aktivacije” udeležencev ter humor, ki je sprostil ozračje v katerem je potekalo izobraževanje.

Nataša Plemenitaš
Direktorica kadrovske službe
Pro plus

Pri udeležencih je predavatelju uspelo prek timske naloge ozavestiti njihove lastne stile vodenja, sprejemanje drugačnosti sodelavcev v timu in pomembnost sodelovanja.

Tanja Kavran
Izvršna direktorica
Društvo za marketing Slovenije

Predavatelj svoje strokovno znanje uspešno prenaša v rešitev problema z usmerjanjem sogovornika do novih spoznanj ali rešitvev.

Bojan Vernig
Generalni direktor
TPV Johnson controls

Individualen coaching za izboljšanje veščin poslovnega komuniciranja.

Danilo Križe
Vodja prodaje za Slovenijo in Avstrijo
Pfeifer & Langen d.o.o.