Ekipa

Ekipa

Nikolaj Mejaš
univ. dipl. psih.
Direktor
+386 1 500 10 80
nikolaj.mejas@okconsulting.si

Po poklicu je univerzitetni diplomirani psiholog in je soustanovitelj ter direktor podjetja O. K. Consulting. Nikolaj je strokovnjak na področju svetovanja, izobraževanja, coachinga in treniranja na različnih področjih poslovne psihologije, največ iz vodenja in prodaje. Njegovo strokovno delo temelji na transakcijski analizi, kognitivni psihologiji, behavioralni psihologiji in na nevro-lingvističnem programiranju.

Njegov hobi je streljanje na glinaste golobe. Je vodja slovenske reprezentance v disciplini TRAP. Je eden redkih na svetu, ki imajo mednarodno A trenersko licenco s področja strelstva za puško šibrenico (disciplina TRAP), ki jo je pridobil v januarju 2004 na Finskem pri Mednarodni strelski športni zvezi -International Shooting Sport Federation –ISSF.

Željko Ćurić
dr. med.
Direktor projektov
+386 1 500 10 80
zeljko.curic@okconsulting.si

Po poklicu je zdravnik in je soustanovitelj ter direktor projektov podjetja O. K. Consulting. V letu 1993 se je iz Dubrovnika preselil v Ljubljano. Specializiran je za delo na področju svetovanja, izobraževanja, treninga in klinične psihoterapije. Njegovo delovno področje obsega izobraževanja, usposabljanja in treninge na področju poslovne in športne psihologije ter individualna in skupinska svetovanja na poslovnem in osebnem področju.

Željko je tudi učitelj in trener pripadnikov specialne enote in častnikov slovenske policije ter pogajalske enote za teroristične situacije ter situacije ob reševanju talcev.

Saša Bezek Mejaš
univ. dipl. psih.
Prokuristka
+386 41  736 347​
sasa.mejas@okconsulting.si

Ključna področja njenega dela so strategija prodaje in promocije ter izvedba raziskav s področja vodenja, organizacijske kulture, zadovoljstva in zavzetosti zaposlenih kakor tudi raziskave zadovoljstva uporabnikov storitev in izdelkov ter vrednosti blagovnih znamk in izdelkov. Ima bogate praktične izkušnje s področja trženja, promocije in odnosov z javnostmi. Delovala je v podjetjih Iskra, Lek, Ilirija in Podjetnik.

Saša občasno sodeluje tudi pri izvedbah team building dogodkov in izvaja raziskave organizacijske klime v podjetjih.

Sandi Kofol
univ. dipl. psih.
Predavatelj in psihoterapevt
386 41 975 195
sandi.kofol@okconsulting.si

Po izobrazbi je univerzitetni diplomirani psiholog z več kot desetletnimi izkušnjami na področju individualnega svetovanja in izvajanja izobraževalnih delavnic. Dve leti je preizkušal tudi veščine vodenja v praksi, kot vodja v večjem avtomobilskem slovenskem podjetju. Stres in emocionalna inteligentnost sta njegovi priljubljeni področji dela in raziskovanja.

Odlikuje ga analitičen um in prodorna izvedba usposabljanj in treningov na področju poslovne psihologije. Dela tudi na področju osebne rasti in partnerskega svetovanja. Njegova strast je obiskovanje savn, na športnem področju pa je predsednik Balinarske zveze Slovenije.

Katarina Veselko
univ. dipl. psih.
Razvoj posameznikov,timov in organizacij
+386 30 611 711
katarina.veselko@okconsulting.si

Na starševskem dopustu do septembra 2019

Psihologinja Katarina je že v študentskih letih je izpeljala preko 200 ur delavnic in treningov (predvsem s področja komunikacije) ter vodila izobraževalni sistem v organizaciji študentov psihologije na nacionalni in mednarodni ravni.

Opravila je mednarodni certifikat NLP - nevrolingvistično programiranje, Mojster Praktik in NLP Coach, dodatno pa se izobražuje na področju transakcijske analize pri Zoranu Milivojeviću. Ima precej praktičnih izkušenj z nastopanjem (februarja 2013 je kot govornica nastopila tudi na TEDx dogodku Univerze v Ljubljani). Razvija in izvaja različne delavnice s področja komunikacije, timskega dela ..., pri delavniškem delu pa uporablja tudi znanja in veščine, pridobljene ob več kot desetletnem prakticiranju in poučevanju improvizacijskega gledališča.

Timotej Strnad
mag. psih.
Psihodiagnostik
+386 51 441 5
tim.strnad@okconsulting.si

Med študijem se je Timotej v okviru študijske prakse priključil ekipi O. K. Consultinga, ter hitro prevzel vlogo psihodiagnostika in psihološkega svetovalca. Načrtuje in izvaja psihodiagnostična testiranja, različne kadrovske postopke in karierna svetovanja. Izvaja izobraževanja s področja kadrovske selekcije, izboljševanja možnosti zaposlitve in karierne orientacije. Timotej se že več let izobražuje na področju transkacijske analize pri svetovno priznanem zdravniku dr. Zoranu Milivojeviću. Trenutno se ukvarja tudi s posodobitvijo celostne grafične podobe našega podjetja.

Timotej je svojo karierno pot pri štirinajstih letih začel v Narodnem Domu v Mariboru, najprej kot fizični delavec in odrski pomočnik na Festivalu Lent, nato kot član organizacijskega odbora festivala, v katerem še vedno sodeluje. Projekt, na katerem dela kot organizator že dobro desetletje se imenuje Mladinin Oder na Festivalu Lent. Zaradi svojega ozadja v organizaciji in obiskovanju največjih svetovnih festivalov je prvo redno delo pridobil v oglaševalskem podjetju Pristop, kjer je eno leto kot asistent sodeloval v ekipi Black Pony. Ker mu je študij psihologije zaradi prisilne prisotnosti na vajah in predavanjih zavzel preveč časa, je delo v redni organizaciji dogodkov opustil.

Še vedno glasno nasprotuje prisilam v državnem izobraževalnem sistemu, čeprav je iz njega že zdavnaj izstopil.

faq

Izvedba v podjetju

Želite več informacij ali pridobiti ponudbo za izvedbo v vašem podjetju?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
contact

Izjave

Predavatelj ne podaja receptov, prikaže pa možnosti, kako izbrati pravo pot, kar prepusti posamezniku.

doc. dr. Tonka Poplas Susič
Strokovna vodja ZD
Zdravstveni dom Ljubljana

Sandija Kofola odlikuje strokovnost, sposobnost ”aktivacije” udeležencev ter humor, ki je sprostil ozračje v katerem je potekalo izobraževanje.

Nataša Plemenitaš
Direktorica kadrovske službe
Pro plus

Pri udeležencih je predavatelju uspelo prek timske naloge ozavestiti njihove lastne stile vodenja, sprejemanje drugačnosti sodelavcev v timu in pomembnost sodelovanja.

Tanja Kavran
Izvršna direktorica
Društvo za marketing Slovenije

Predavatelj svoje strokovno znanje uspešno prenaša v rešitev problema z usmerjanjem sogovornika do novih spoznanj ali rešitvev.

Bojan Vernig
Generalni direktor
TPV Johnson controls

Individualen coaching za izboljšanje veščin poslovnega komuniciranja.

Danilo Križe
Vodja prodaje za Slovenijo in Avstrijo
Pfeifer & Langen d.o.o.