Ocenjevanje zaposlenih za
karierni razvoj

»Ali so moji sodelavci in moji zaposleni res na pozicijah, ki ustrezajo njihovim sposobnostim, osebnostnim lastnostim, vrednotam, željam in njihovi viziji? Kako lahko poiščem tiste, ki niso in jim pomagam pri razvoju svojega polnega potenciala?«

Naši naročniki v svojem podjetju opazijo trenja, zmanjšane dobičke določenih delovnih skupin ali organizacijskih enot in nezadovoljstvo sodelavcev, ki ga ti včasih ne želijo ali ne znajo pravilno sporočiti svojim nadrejenim.

Pogosto se takšni pogoji pojavijo, ker se v istih skupinah znajde nekaj ljudi, ki imajo različne cilje, različne osebnostne lastnosti, različne stopnje sposobnosti, druge vrednote ali pa različne želje. Hkrati se zgodi, da zaposleni opazijo spremembe, na katere se iz takšnih ali drugačnih razlogov ne morejo ali ne želijo prilagoditi. Ti zaposleni bi mnogo bolje uspevali na položajih in z delovnimi nalogami, ki bi ustrezale njihovim zahtevam.

Pri oceni zaposlenih z naročnikom najprej izberemo nekaj zaposlenih, za katere menimo, da bi utegnili imeti višje potenciale, kot jih izražajo in razvijajo. Za te zaposlene ustvarimo psihološke profile skozi postopek, ki ga prej definiramo skupaj z naročnikom, da popolnoma ustreza njihovim željam in potrebam.

Ob izdelanih psiholoških profilih skupaj z naročnikom izdelamo načrt za spremembe položajev in razvoj tistih posameznikov, ki kažejo potenciale za tak razvoj.

Več informacij?

Želite več informacij ali pridobiti ponudbo za izvedbo v vašem podjetju?

Zahvaljujemo se vam za vaše povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času
Oops! Nekaj je narobe.
kontakt